- 6,010
- 2,536
- 113
Bu konuda aktif kullanıcılardan destek bekliyorum ödül etkin VS nasıl msj sayısı varsa konu açmada da bunun getirilmesini istiyorum
Mesaj sayısı kuralı cok cok sacma sistem yani 500 mesajı 5 ayda yazamayız spam mı yapmamız lazım yada totem mi sürekliBu konuda aktif kullanıcılardan destek bekliyorum ödül etkin VS nasıl msj sayısı varsa konu açmada da bunun getirilmesini istiyorum
Aktif olunca hertürlü olurMesaj sayısı kuralı cok cok sacma sistem yani 500 mesajı 5 ayda yazamayız spam mı yapmamız lazım yada totem mi sürekli
Çoklu hesap için gerekli ve bence sayı normalMesaj sayısı kuralı cok cok sacma sistem yani 500 mesajı 5 ayda yazamayız spam mı yapmamız lazım yada totem mi sürekli
Hoş geldin dostm az çok tanıyorum seniBen eskiden burda takılıyordum da yoktum bayadır artık burdayım
Dostm ben msj sayımı burda edindiğim arkadaşlarla makara muhabbetle yükselttim takipte etmem acıkcası5400 msj olunca konuşursun tabii
şaka bir yana da , neden ?
Bugun 5 msjı olan şikayet açmıştı desteklediğini gördümKonu açma derken? Şikayet konusundada zaten mesaj sınırı var
şaka yapmıştım , belirttimDostm ben msj sayımı burda edindiğim arkadaşlarla makara muhabbetle yükselttim takipte etmem acıkcası
Benim bildiğim kural vardı 500 mesaj altı şikayet açamıyor diyeBugun 5 msjı olan şikayet açmıştı desteklediğini gördüm
Evet bende öle biliyorum dostm ama açıolar ve saçma sapan yorumlar da bulunuolar bende rahatsız oluyorum dostm açıkçası destek destek aktif aktif yazıolar 5 kişi 20 yazıolar rahatsız oluyorum demek istediğim sen paranı kaptr saldıralım haksızda olsan adamın 1 msjı var bu konuları açıoBenim bildiğim kural vardı 500 mesaj altı şikayet açamıyor diye
Demek istediğim buyduBence sikayet ve ya konu ne acilacaksa belli bir mesajin altindakiler yonetici onayi ile acilsa daha iyi olur. Benim var 3,500 mesajim. Ama google de bir seyi ararken buldum bu forumu. O an belki cok onemli bir bilgi paylasmam gerekebilirdi, belkide cok onemli bir sey sormam gerekebilirdi. Gerci ogrenmem gereken sey bir konu icinde gectigi icin konu acmama gerek kalmamisti.
Güzel dusunce ama mesaj olarak fazla ya cidden dile kolay yaklasık 1 aydır takılıyorum forumda ve full aktıfım hala 89Bence sikayet ve ya konu ne acilacaksa belli bir mesajin altindakiler yonetici onayi ile acilsa daha iyi olur. Benim var 3,500 mesajim. Ama google de bir seyi ararken buldum bu forumu. O an belki cok onemli bir bilgi paylasmam gerekebilirdi, belkide cok onemli bir sey sormam gerekebilirdi. Gerci ogrenmem gereken sey bir konu icinde gectigi icin konu acmama gerek kalmamisti.
Bi ara cidden paraya cok ihtiyacim vardi. O yuzden yarisindan fazlasi, etkinliklerde totem yapmaktan. Bir kismi yaptigim etkinlikten. Bir kismi da can sıkıntısindan her seye cevap yazmaktanGüzel dusunce ama mesaj olarak fazla ya cidden dile kolay yaklasık 1 aydır takılıyorum forumda ve full aktıfım hala 89
8 ay olmuş üye olalı az önce bi arkadaş 5400 olmuşsun dersin tabi dedi mesala msj sayıma dikkat etmedim benden 5 gömlek üstünler var hoşuma giden konularda güzel insanlarla msj sayım yükseldi sende bunu yapabilirsinGüzel dusunce ama mesaj olarak fazla ya cidden dile kolay yaklasık 1 aydır takılıyorum forumda ve full aktıfım hala 89
1 aydaGüzel dusunce ama mesaj olarak fazla ya cidden dile kolay yaklasık 1 aydır takılıyorum forumda ve full aktıfım hala 89